...

UKK

Kuinka nopeasti verkkokaupasta tilaamani paketti saapuu perille?

Toimitusaika on enintään 5 päivää. Postin sijainnista riippuen paketti saapuu perille 1–3 arkipäivässä. Viikonloppuna tehdyt ostokset postitetaan maanantaina. TOIMITUS SUOMEN SISÄLLÄ PAKTIAUTOMAATIIN ON ILMAINEN YLI 69 € TILAUKSILLE. Se näkyy automaattisesti myös ostoskorissasi. HUOM! Kampanja-aikana pakettien postittaminen voi kestää tavallista kauemmin. Uusien tuotteiden lanseerauksen jälkeen on aina enintään kahden viikon ennakkomyynti – tänä aikana postitamme vain paketteja, jotka eivät sisällä uusia tuotteita.

Entä jos tuote ei sovi minulle tai en pidä siitä?

Asiakastyytyväisyys on ykkösprioriteettimme. Mikäli tuote jostain syystä ei sovi sinulle, voit palauttaa sen ja maksamme sinulle takaisin 100 % tuotteen hinnasta. Ota tässä tapauksessa yhteyttä osoitteeseen suomi@bemoresuperfoods.com.

Haluaisin tietää enemmän tuotteistanne ennen ostoksen tekemistä. Mistä löydän tietoa?

Superfoodit ovat todellinen 2000-luvun trendi, ja on ymmärrettävää, että lisätieto kiinnostaa. Kaikissa tuotteissa on kuvaus, joka antaa kattavan yleiskuvan tuotteesta ja sen ainesosista, ravintoarvoista sekä niiden positiivisista vaikutuksista terveydelle. Lisäksi löydät blogistamme useita artikkeleita smoothieistä, superfoodeista ja erilaisista terveysaiheista.

Ovatko tietoni suojattu, kun teet ostoksia verkossa?

Kyllä! Käytämme verkkosivuillamme SSL-varmenteita, jotta arkaluonteiset asiakastiedot eivät pääse kolmansien osapuolien ulottuville. Lupaamme myös olla välittämättä mitään arkaluonteisia tietoja, jotka tulevat järjestelmäämme.

Minulla on laktoosi- ja/tai gluteeni-intoleranssi. Voinko käyttää tuotteitanne?

Kaikki tuotteemme ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Ne valmistetaan vain parhaista raaka-aineista eri puolilta maailmaa. Kaikki tuotteemme ovat luonnollisia ilman lisättyjä säilöntäaineita ja sokeria. Uskomme, että ainesosien tulee olla korkealaatuisia ja valitsemme raaka-ainetoimittajamme huolellisesti.

En ole kovin hyvä smoothien valmistaja, mutta haluaisin kokeilla tuotteitanne. Voitteko auttaa minua?

Tietysti! Tätä varten löydät verkkokaupasta videoreseptin jokaiselle  superfood- ja kollageeniseokselle. Verkkosivustomme reseptikokoelma sisältää monia erilaisia ​​terveellisiä ja vitamiinipitoisia reseptejä, jotka voidaan valmistaa tuotteillamme. Kaikki reseptit ovat meidän testaamiamme, ja ne on valmistettu paikallisista kaupoista löytyvistä raaka-aineista. Päivitämme aktiivisesti reseptikokoelmaa ja uskomme, että jokainen löytää sieltä mieleisensä reseptin.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
    Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.