...

Meidän tarinamme

Jokainen meistä haluaa hieman
enemmän elämältä

Tarinamme alkaa Kirtistä.  Kirti on nuori nainen, jonka päivät ovat täynnä toimintaa. Päivässä ei ole tarpeeksi tunteja kaikkiin toimintoihin, joihin hän haluaisi osallistua. Vaikka Kirtillä on kolmen naisen verran sisäistä voimaa, hänen kehonsa ei pysy mukana hänen tekemisissään. Tämän vuoksi hän halusi rikastuttaa ruokavaliotaan luonnollisilla vitamiineilla ja kivennäisaineilla.

Kirti lähti etsimään keinoja, joilla hän saisi lisää energiaa, joka auttaisi ottamaan yhdestä päivästä enemmän irti sekä vähentäisi apteekeissa vierailua ja purkkivitamiinien käyttöä. Miten saada ruoasta enemmän?

Aivan oikein – enemmän! Se on avainsana, joka johdatti Kirtin superfoodien maailmaan. Ne sisältävät enemmän vitamiineja ja kivennäisaineita. Superfoodien syöminen antaa sinulle myös mahdollisuuden ottaa enemmän irti päivästäsi sekä olla säteilevämpi ja täynnä elinvoimaa!

Anna itsesi olla enemmän

Anna itsesi olla enemmän

Tavoite

Tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään todellinen potentiaalisi kuluttamalla vitamiinipitoisia, luonnollisia ja laadukkaita superfoodeja, jotka auttavat sinua olemaan enemmän.

Visio

Tuomme superruokia ensiluokkaisilla mauilla ja huolella valituilla korkealaatuisilla raaka-aineilla ihmisille ympäri maailmaa.

Superfoodit ja niiden merkitys elämänlaadun parantamisessa

Superruoat ovat kasveja, marjoja ja siemeniä, joissa on poikkeuksellisen korkea vitamiini- ja mineraalipitoisuus. Niitä löytyy myös omista puutarhoistamme ja metsistämme. Kotimaisia superfoodeja ovat esimerkiksi mustaherukka, vadelma, aronia, punajuuri ja karhunlaukka. 

Kirti huomasi superfoodeja syödessään suuren muutoksen päivittäisessä hyvinvoinnissaan, työkyvyssään sekä ulkonäössään, ja siksi hän halusi jakaa sen muiden kanssa. Pitkän testausjakson jälkeen Kirti ja hänen erinomainen tiiminsä ovat kehittäneet Be More Superfoods -tuotesarjan.

Tuotesarja, joka puhaltaa uutta elämää arkeen

Tuotesarja, joka puhaltaa uutta elämää arkeen

Nämä ovat superfood-sekoituksia, jotka sopivat parhaiten smoothieihin, jogurttiin ja puuroon esimerkiksi hillon sijasta. On vaikea löytää parempaa ja hyödyllisempää välipalaa kuin superfoodeilla rikastettu smoothie. 

Sekoitimme virolaisia superfoodeja ulkomaisiin ja kehitimme alussa 4 erilaista sekoitusta, joissa on superfoodeja kolmelta mantereelta. Korkeiden ravintoarvojen lisäksi niissä on myös erinomainen maku

Be More -ruokasekoitukset auttavat tukemaan päivittäistä vitamiinien ja kivennäisaineiden tarvetta ja antavat lisäenergiaa, olitpa sitten kotiäiti, aktiivinen nuorimies tai uranainen. 

Olemme koonneet sinulle reseptikirjan, josta saat ideoita superfood-sekoitustemme käyttöön. Parannamme reseptikirjaamme jatkuvasti, jotta saat tietoa uusimmista ideoistamme ja jännittävistä makuyhdistelmistämme.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
    Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.