...

Paistamaton tuorejuustokakku täynnä superfoodeja

Ainekset

Pohja:

  • 10 Digestiven keksiä
  • 30-40 g huoneenlämpöistä voita
  • 3 rkl sokerisiirappia (maun mukaan)
  • hieman vaniljapapujen siemeniä
  • hieman Himalajan suolaa

Tuorejuustotäyte:

  • 350 ml kermavaahtoa
  • 800 g tuorejuustoa
  • 80-100 grammaa sokeria
  • vaniljapavun siemeniä
  • Puolikkaan sitruunan mehu ja kuori
  • 50-70 g Be Beatiful superfoodsekoitusta
  • pieni määrä Himalajan suolaa
  • 6 arkkia (10 grammaa) gelatiinia

Koristeluksi:

  • 10 g Be Beautiful superfoodsekoitusta
  • 100 g tuoreita vadelmia
  • Pari oksaa tuoretta minttua

Ohje

Pohja

  • Murskaa keksit monitoimikoneessa
  • Lisää huonelämmin voi, vanilja, suola ja sokerisiirappi
  • Lisää seos monitoimikoneeseen ja sekoittaa kunnes keksitaikina on sileä
  • Ota pyöreä kakkuvuoka ja vuoraa molemmat sivut ja pohja leivinpaperilla
  • Laita taikina muottiin ja paina muotin pohjaa tasaiseksi kerrokseksi
  • Nosta muotti jäätymään kylmässä

Tuorejuustotäyte

  • Aseta gelatiinilevyt kylmään veteen turpoamaan
  • Vatkaa kermavaahto sokerilla, suolalla ja vaniljalla, vispilä erikseen tuorejuusto, sokeri, suola ja sitruunamehu sekä sitruunankuori
  • Aseta turvonneet gelatiinilehdet kattilaan ja sulata matalalla lämmöllä (gelatiinin ei saa antaa kiehua)
  • Laita sitten kermavaahto, tuorejuustokerma ja Be Beautiful superfood -seos yhteen kulhoon kevyesti sekoittaen, ota seos myös osittain vispilällä ja sekoita pienempi määrä gelatiinia jäähtyäksesi ja estääksesi siten paakkujen muodostumisen kakkuun
  • Sen jälkeen kaada gelatiini kulhoon ja sekoita kaikki huolellisesti
  • Ota taikina kaapista ja lisää täyte kakkupohjaan, tasoita sileäksi ja jätä jääkaappiin vähintään neljäksi tunniksi tai yön yli

Tarjoilussa voit käyttää luovuuttasi ja toiveidesi mukaan marjoja ja yrttejä

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop