Kesäkurpitsa brownie
Ainekset
- 150 g kivettömiä taateleita
- 100 g mantelijauhoja/ mantelilastuja
- 20 g kookosjauhoja/ kookoshiutaleita
- 70 g spelttivehnäjauhoja
- 2 muna
- 3 rkl Be More raakakaakaojauheeta
- 3 rkl kreikkalaista jogurttia tai soijajogurttia
- puoli kupillista kasvimaitojuomaa (esim. manteli tai kaura)
- 300 g raastettua kesäkurpitsaa
- 3 rkl kookosöljyä
- Täyte 150 g tummaa (75%) suklaata ja 100 ml jogurttia tai kasvimaitojuomaa
Ohje
- Kuumenna uuni 180 asteeseen
- Raasta kesäkurpitsa
- Aseta kaikki loput aineosat tehosekoittimeen ja vispilä tasaiseksi. Brownie-taikina ei saa olla liian nestemäinen
- Sekoita joukkoon sitten raastettu kesäkurpitsa
- Kaada saatu seos kakkuvuokaan ja laita uuniin noin 20-25 minuutiksi.
- Kun kakku on valmis, sulata tumma suklaa vesihauteessa tai liedellä ja lisää jogurtti tai kasvipohjainen maitojuoma
- Kaada sulatettu suklaa tasaisesti kakun päälle. Anna kakun jäähtyä hieman
- Tarjoile suklainen kesäkurpitsa brownie marjojen kanssa