...

Kesäkurpitsa brownie

Ainekset

  • 150 g kivettömiä taateleita
  • 100 g mantelijauhoja/ mantelilastuja
  • 20 g kookosjauhoja/ kookoshiutaleita
  • 70 g spelttivehnäjauhoja
  • 2 muna
  • 3 rkl Be More raakakaakaojauheeta
  • 3 rkl kreikkalaista jogurttia tai soijajogurttia
  • puoli kupillista kasvimaitojuomaa (esim. manteli tai kaura)
  • 300 g raastettua kesäkurpitsaa
  • 3 rkl kookosöljyä
  • Täyte 150 g tummaa (75%) suklaata ja 100 ml jogurttia tai kasvimaitojuomaa

Ohje

  • Kuumenna uuni 180 asteeseen
  • Raasta kesäkurpitsa
  • Aseta kaikki loput aineosat tehosekoittimeen ja vispilä tasaiseksi. Brownie-taikina ei saa olla liian nestemäinen
  • Sekoita joukkoon sitten raastettu kesäkurpitsa
  • Kaada saatu seos kakkuvuokaan ja laita uuniin noin 20-25 minuutiksi.
  • Kun kakku on valmis, sulata tumma suklaa vesihauteessa tai liedellä ja lisää jogurtti tai kasvipohjainen maitojuoma
  • Kaada sulatettu suklaa tasaisesti kakun päälle. Anna kakun jäähtyä hieman
  • Tarjoile suklainen kesäkurpitsa brownie marjojen kanssa

Luoja: Ravintovalmentaja Kärolin Vallimäe

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
    Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.