Kesäkurpitsa brownie
Ainekset
- 150 g kivettömiä taateleita
- 100 g mantelijauhoja/ mantelilastuja
- 20 g kookosjauhoja/ kookoshiutaleita
- 70 g spelttivehnäjauhoja
- 2 munaa
- 3 rkl Be More raakakaakaojauheeta
- 3 rkl kreikkalaista jogurttia tai soijajogurttia
- puoli kupillista kasvipohjasta maitojuomaa (esim. manteli tai kauramaitoa)
- 300 g raastettua kesäkurpitsaa
- 3 rkl kookosöljyä
Kuorrutus
- 150 g tummaa (75%) suklaata
- 100 ml jogurttia tai kasvipohjasta maitojuomaa
Ohje
- Esilämmitä uuni 180 asteeseen
- Raasta kesäkurpitsa
- Laita kaikki muut ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Brownie-taikinan ei saisi olla liian löysää
- Sekoita joukkoon raastettu kesäkurpitsa
- Kaada seos kakkuvuokaan ja paista uunissa noin 20-25 minuuttia
- Kun kakku on valmis, sulata tumma suklaa vesihauteessa tai liedellä ja lisää joukkoon jogurttia tai kasvipohjaista maitojuomaa
- Kaada sulatettu suklaa tasaisesti kakun päälle. Anna kakun jäähtyä hieman
- Tarjoile marjojen kanssa