...

Kesäkurpitsa brownie

Ainekset

  • 150 g kivettömiä taateleita
  • 100 g mantelijauhoja/ mantelilastuja
  • 20 g kookosjauhoja/ kookoshiutaleita
  • 70 g spelttivehnäjauhoja
  • 2 munaa
  • 3 rkl Be More raakakaakaojauheeta
  • 3 rkl kreikkalaista jogurttia tai soijajogurttia
  • puoli kupillista kasvipohjasta maitojuomaa (esim. manteli tai kauramaitoa)
  • 300 g raastettua kesäkurpitsaa
  • 3 rkl kookosöljyä

Kuorrutus

  • 150 g tummaa (75%) suklaata
  • 100 ml jogurttia tai kasvipohjasta maitojuomaa

Ohje

  • Esilämmitä uuni 180 asteeseen
  • Raasta kesäkurpitsa
  • Laita kaikki muut ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Brownie-taikinan ei saisi olla liian löysää
  • Sekoita joukkoon raastettu kesäkurpitsa
  • Kaada seos kakkuvuokaan ja paista uunissa noin 20-25 minuuttia
  • Kun kakku on valmis, sulata tumma suklaa vesihauteessa tai liedellä ja lisää joukkoon jogurttia tai kasvipohjaista maitojuomaa
  • Kaada sulatettu suklaa tasaisesti kakun päälle. Anna kakun jäähtyä hieman
  • Tarjoile marjojen kanssa

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop