...

Miksi smoothejä kannattaa juoda?

Näemme usein kauniita smoothiekuvia Instagramissa, mutta mihin smoothiet ovat todella hyviä? Jos haaveilet nopeasta, maukkaasta, terveellisestä ja kevyestä ateriasta, smoothiet tekevät mahdottomasta mahdollista.

 

Vähennä nälän tunnetta

Meistä kaikista tuntuu joskus, että 24 tunnin sijaan meillä pitäisi olla 48 tuntia aikaa saada asiat tehtyä. Ajanpuutteen vuoksi jätämme usein aamiaisen väliin, mikä on väitetysti päivän tärkein ateria. Tarvitsemme energiaa toimiaksemme, ja smoothien hiilihydraatit antavat energiaa pitkäksi aikaa. Smoothien valmistaminen oikealla tehosekoittimella vie vain muutaman minuutin.

 

Smoothiet ovat myös hyviä nopeaan ja ravitsevaan välipalaan aterioiden välillä.

Terve laihtuminen Jos syöt usein lounaaksi tilattua pikaruokaa, niitä kaikkia on kehon vaikea sulattaa. Smoothien nestemäinen rakenne luo juuri päinvastaisen vaikutuksen ja auttaa tuntumaan kevyeltä. Smoothien avulla voit laihtua jättämättä ateriaa väliin. Useat hedelmissä ja marjoissa olevat entsyymit auttavat vähentämään painoa ja hajottamaan rasvoja. Loistava tähän: vesimeloni, mansikat, kiivit, ananas, pinaatti, selleri. Älä lisää smoothieen sokeria ja maitotuotteita. Smoothien voi makeuttaa miellyttävästi hedelmillä ja nesteellä vedellä tai kasvismaidolla.

 

Ole kaunis

Jokaisen naisen unelma on olla erinomaisen kaunis. Onneksi tämän unelman saavuttamiseksi on nykyään monia vaihtoehtoja! Olipa kyseessä kauneustoimenpiteet tai voiteet, seerumit ja muut juoma-aineet. Kauneus voidaan saavuttaa vaan juomalla smoothieita. Oikeat komponentit antavat sinulle hehkuvan ihon, terveet hiukset, vahvat kynnet ja kaiken muun, mitä sielusi haluaa. Hyvä lisäravinne smoothieen on Be Beautiful superfood-sekoitus, joka tukee hiusten, kynsien ja ihon kuntoa, tai kollageeni, luonnon kauneuden ihana salaisuus.

 

Parane ilman lääkettä

Immuniteettia eli kykyä torjua sairauksia heikentää stressi, mutta myös ilmasto, liikunnan puute, esikäsiteltyjen valmisruokien syöminen. Terveellinen aamiainen banaaneista, kiiveistä ja pinaatista tehdyllä smoothiella sisältää riittävästi kalsiumia, magnesiumia ja B-ryhmän vitamiineja. Lisää smoothieen Be Healthy superfood -sekoitus, joka sisältää terveydelle erittäin tärkeitä rautaa ja C-vitamiinia. Vihreillä vihanneksilla on myös tärkeä rooli stressin vähentämisessä. Jos smoothiet valmistetaan ainesosista, jotka sisältävät ravintoaineita, kuten beetakaroteenia, se auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää. Säännöllinen smoothien juominen pitää sinut terveenä ja auttaa sinua nukkumaan paremmin.

 

Vähennä makeanhimoasi

Monille meistä aika ajoin iskee makeanhimo ja sorrume syömään liikaa makeaa, vaikka tiedämme hyvin, että liiallinen sokerin syöminen on haitallista sekä hyvinvoinnillemme että painollemme. Smoothiet saavat makean maun komponenteissa ja superfood-sekoituksissa olevista luonnollisista sokereista, jotka, toisin kuin lisätyt makeutusaineet, eivät nosta nopeasti verensokeria. Voit saada erinomaista makeutta esimerkiksi banaaneista, mangoista, taateleista. Kuluttamalla luonnollisesti makeita hedelmiä ja vihanneksia on myös mahdollista päästä eroon sokeririippuvuudesta.

 

Mahdoton tulee mahdolliseksi supersmoothieilla

Vaikka tuore smoothie on jo luonteeltaan erittäin hyödyllinen, kuitenkin monet sen aineet voivat jäädä siitä saamatta. Yksinkertaisesti sanottuna superfood-seokset sisältävät marjoja, siemeniä ja muita luonnontuotteita, jotka tarjoavat joskus 40 kertaa enemmän ravinteita kuin kasvimaalla kasvavat juurekset.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
    Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.