...

Be More Sitruunakakku kollageeniseoksella ja poltetulla marengilla

Ainekset

Murotaikina:

150 g jauhoa

100 g voita

1 muna

30 g sokeria

Himalajan suolaa

 

Sitruunakerma:

110 g sokeria

110 g sitruunamehua

2 sitruunankuorta

5 munankeltuaista
1 kokonainen kananmuna

Himalajan suola
1/2 vaniljatangon siementä

100 g voita

Sitruunatäyte voidaan säilyttää jääkaapissa ilmatiiviissä säilytysastiassa vähintään 7 päivää!

Jälkiruoissa voi olla myös runsaasti vitamiineja! Tämä hapan-makea sitruunakakku  sulaa suussa ja sisältää myös Be More -tyrni-sitruunakollageeniseosta, joka on todellinen vitamiinien lähde hiusten, kynsien ja ihon kauneudelle!

Katso resepti videolta!

Retsepti ei ole lisätty  Be more mixi!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop