Be More Sitruunakakku kollageeniseoksella ja poltetulla marengilla
Ainekset
Murotaikina:
150 g jauhoa
100 g voita
1 muna
30 g sokeria
Himalajan suolaa
Sitruunakerma:
110 g sokeria
110 g sitruunamehua
2 sitruunankuorta
5 munankeltuaista
1 kokonainen kananmuna
Himalajan suola
1/2 vaniljatangon siementä
100 g voita
Sitruunatäyte voidaan säilyttää jääkaapissa ilmatiiviissä säilytysastiassa vähintään 7 päivää!
Jälkiruoissa voi olla myös runsaasti vitamiineja! Tämä hapan-makea sitruunakakku sulaa suussa ja sisältää myös Be More -tyrni-sitruunakollageeniseosta, joka on todellinen vitamiinien lähde hiusten, kynsien ja ihon kauneudelle!
Katso resepti videolta!
Retsepti ei ole lisätty Be more mixi!