background
Female Balance
Female Balance

Female Balance

19.20 €

Arvostelut: (0)

Ravintolisä naisten terveyden tasapainottamiseen!

  • Sisältää korkean pitoisuuden kasviuutteita
  • Auttaa lievittämään kuukautiskierron aikana ilmeneviä vaivoja
  • Siveydenpuun hedelmäuutteen ansiosta auttaa lievittämään vaihdevuosioireita
  • Sisältää korkean pitoisuuden (4:1) kiinankarhunputken (Angelica sinensis) -juuren eli Dong Quai -juuren uutetta, joka vastaa 1100 mg Dong Quai -juurijauhetta. Dong Quai on vahva antioksidantti, joka auttaa tukemaan naisten terveyttä ja auttaa hormonaalisten ongelmien hoidossa.
  • Yhdessä purkissa on 60 vegaanista kovakapselia, mikä riittää kahdeksi kuukaudeksi.
 
-

1

+
natural

Luonnollinen

chemical free

Säilöntäaineeton

Kuvaus

Female Balance -ravintolisä on suunniteltu tukemaan eri-ikäisten naisten terveyttä ja hormonaalisen järjestelmän tasapainottamista. Female Balance -ravintolisä sisältää korkeapitoisia kasviuutteita, joten se on kätevä ja tehokas vaihtoehto verrattuna moniin muihin ravintolisiin. Yhdestä purkista riittää kahdeksi kuukaudeksi.

Dong Quai -juuriuute (Angelica sinensis) on yrtti, joka on peräisin Aasian vuoristoalueilta ja kuuluu samaan kasvitieteelliseen perheeseen porkkanan ja sellerin kanssa. Sitä on käytetty kiinalaisessa lääketieteessä lääkkeenä yli 2000 vuoden ajan. Pääasiassa sitä käytetään immuunijärjestelmän vahvistamiseen, kivun lievittämiseen ja verenmuodostuksen parantamiseen. Kiinalaisen lääketieteen asiantuntijat ovat jo vuosia suositelleet Dong Quai -juurta naisille, jotka tarvitsevat verensä ”rikastamista”. Naiset voivat hyötyä Dong Quai erityisesti synnytyksen jälkeen, kuukautisten aikana ja sellaisissa ongelmissa kuin premenstruaalinen oireyhtymä (PMS), vaihdevuodet ja krampit. Siksi Dong Quai tunnetaan myös nimellä ”naisten ginseng”. On myös tiedossa, että se voi toimia kehossa estrogeenin tavoin.

Lisäksi Female Balance -ravintolisä sisältää soijapavun siemenuutetta ja munkinpippuriuutetta, jotka molemmat tukevat ja tasapainottavat naisten hormonaalista järjestelmää. Tutkimuksissa on osoitettu, että munkinpippuri lievittää PMS- ja vaihdevuosioireita. Appelsiinipuun hedelmäuute toimii lisäapuna vahvana antioksidanttina ja suojaa kehon soluja oksidatiiviselta stressiltä.

Female Balance -kapselit sopivat:

  • Kaikille, jotka haluavat vahvistaa immuunijärjestelmäänsä
  • Naisille, jotka haluavat lievittää PMS-oireita ja kuukautisten aikana ilmeneviä vaivoja
  • Käytettäväksi vaihdevuosien aikana kuumien aaltojen lievittämiseen

Ainesosat

Kiinankarhunputken (Angelica sinensis) -juuren eli Dong Quai -juuren uute 4:1, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), appelsiinipuun (Citrus aurantium ssp. sinensis) raakojen hedelmien uute 5-6:1, soijapavun (Glycine max) siemenuute 80-100:1, mikrokiteinen selluloosa (täyteaine), siveydenpuu (Vitex agnus-castus) hedelmäuute 4:1, piidioksidi (paakkuuntumisenestoaine), magnesiumstearaatti (paakkuuntumisenestoaine).

Tuote ei sisällä: keinotekoisia tuoksu-, maku- tai säilöntäaineita, elintarvikevärejä, makeutusaineita, sokeria, vehnää, gluteenia, kalaa, soijaa, kananmunia, laktoosia, pähkinöitä, sulfaatteja tai geenimuunneltuja ainesosia.

Käyttöohjeet

Aikuisille (yli 18-vuotiaille) 1 kapseli päivässä ruokailun ja veden kanssa. Ei suositella käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana.

Säilytysohjeet

Säilytä alkuperäispakkauksessa huoneenlämmössä, suojattuna kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Säilytä lasten ulottumattomissa!

Alkuperämaa

EU

Lisätietoa

Kapseleiden määrä 60 kovakapselia
Nettopaino 32,7 g
 

Päiväannos

Päiväannos sisältää 1 kapseli
Kiinankarhunputki (Angelica sinensis) -juuren eli Dong Quai -juuren uute 275mg
Appelsiinipuun raakojen hedelmien uute 68mg
Soijapavun siemenuute 50mg
Siveydenpuu hedelmäuute 7mg

Arvustused

Arvosteluja ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Female Balance”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *