...

Vadelma-mangokakku kollageenilla

Ainekset

Pohja:

  • 200 g murskattuja keksejä, joista pidät
  • 80 g sulatettua voita

 

Vadelmatäyte:

Päälle:

  • 300g mangosose
  • 4 arkkia gelatiinia
  • marjoja koristeluun

Ohje

  • Murskaa ensin keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Paina leivinpaperilla vuorattu irtopohjavuoan pohjaan. Käytä 21-24 cm: n vuokaa.
  • Laita gelatiinilehdet liukenemaan kylmään veteen 5-10 minuutiksi.
  • Sekoita suuressa kulhossa pehmeä tuorejuusto, vadelmasose ja kreikkalainen jogurtti.
  • Kuumenna sitruunamehu pienessä kulhossa, lisää 2-3 ruokalusikallista kuumaa vettä. Purista gelatiinilehdet kuivaksi ja sekoita yksi kerrallaan kuumaan sitruunamehuun, kunnes ne liukenevat. Lisää gelatiini varovasti sekoittaen.
  • Vatkaa kerma sokerilla ja Be More -kollageeniseoksella ja sekoita varovasti muun täytteen kanssa.
  • Kaada täyte keksimurun pohjalle ja laita kakku jääkaappiin vähintään 4 tunniksi. Sen jälkeen tee mangotäyte, valmista valmiiksi gelatiini ja sekoita mangoseoksen kanssa ja kaada päälle. Laita jääkaappiin, mieluiten seuraavaan päivään asti tai 4 tunniksi, hyytelöksi.
  • Koristele haluamillasi tuoreilla marjoilla ja ripottele päälle Be Moren vaaleanpunaista kollageenisekoitusta!

Luoja: Emily Vigel

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop